Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)
Re: Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)
Φίλε μου μεν πτοείσαι!!
Είδες πολλά, ώρα να τα δοκιμάσεις! Νέα αρχή, με ανοιχτά τα μάθκια... τούτο κάμνει ο διαγωνισμός, διευρύνει το οπτικό/αλιευτικόν μας πεδίο!!
Είδες πολλά, ώρα να τα δοκιμάσεις! Νέα αρχή, με ανοιχτά τα μάθκια... τούτο κάμνει ο διαγωνισμός, διευρύνει το οπτικό/αλιευτικόν μας πεδίο!!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Πάντα έχω ανοικτά μάθκια και αυτιά στο ψάρεμμα...caveman wrote:Φίλε μου μεν πτοείσαι!!
catch and release
- plenom'metatopsarem?
Ρε!!! Μα μάσιεσαι να παραπλανήσεις την επιτροπή?!!!!!!!!!
ούτε κουβέντα εν είπες απολογητική!!!!!
ούτε κουβέντα εν είπες απολογητική!!!!!

Eν γεγονος οτι στον ταμασσο ακομα να πιαστουν λαυρακια
, εχει 2 εφτομαδες που παω τα σαββατα και τιποτε
, επιασεν κανενας τιποτε ταμασσο??

Life is a game....Fishing is serious!
Nice pic from the last Elite Series - West Point Lake - LaGrange, GA

- Attachments
-
- elite series.jpg (48.39 KiB) Viewed 4375 times
Α ρε εν κάτι σαν την Ταμασσό όταν μπαίνουν οι παράνομοι με τα jet ski μέσα τζε αλωνίζουνC&R wrote:Nice pic from the last Elite Series - West Point Lake - LaGrange, GA![]()

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
αν και λλιο εκτος που το θεμα του 'μπασσ φισχινκ'.. καιρος να ξαναβραχουν τα τεχνητα της αιγυπτου αλλα σε χωρικα υδατα
... ο νοων νοητω

Esox Lucius
- plenom'metatopsarem?
ρε μυστικοπαθείς....αποκαλυφθείτε!!!! 

μυστικοπαθεις??.. πλεον οταν παω ψαρεμα δεννω τα ματια μου ετσι ωστε αν ανακαλυψω κανενα τοπο καλο να μην ξερω που ειναι να τον πω παρακατωplenom'metatopsarem? wrote:ρε μυστικοπαθείς....αποκαλυφθείτε!!!!
Esox Lucius
Ε Κοπελια,απαγορευεται το καθε πλεουμενο για ψαρεμα ,στους φρακτες μας?? εσκεφτουμουν για τουτο, και ειταν να πολλα ωραιο να επιτρεπαιτουν... http://www.fishingrecreation.com/galler ... 123409.jpg
-
Φιλε Γιαννο δες το ψαρεμα αυτο που κανεις σαν προκληση της οχθης!.. οπως ειπαν στον φορουμ και αλλα παιδια που με βρισκει απολυτα συμφωνο..giannosP wrote:Ε Κοπελια,απαγορευεται το καθε πλεουμενο για ψαρεμα ,στους φρακτες μας?? εσκεφτουμουν για τουτο, και ειταν να πολλα ωραιο να επιτρεπαιτουν... http://www.fishingrecreation.com/galler ... 123409.jpg
και ευτυχως που απαγορευοντε τα πλεουμενα γιατι φανταζεσαι τι θα γινοταν με τους αλλοδαπους?εν θα γλυτωνε τιποτε!
φιλε χριστο, οι αλλοδαποι με αδιες εχουν, με τιποτε, αν τους πιαν και με πλεουμενο, χαρας το πραμα!(που αποκλιεται να οτυς πιασην, γιατι εν τσιακαρουν) ,και εγω λαλο σου,οτι πολλη αλλοδαποι, το χρισημοποιουν τουτο!
Γιάννο, αν μπουν βάρκες στα φράγματα πρώτοι από όλους εν οι κυπραίοι βαρκάριες που δεν θα αφήσουν λέπι για λέπι!
Ναι, κάποιοι κάποτε μπαίνουν μέσα με πλεούμενα και βάζουν δίχτυα αλλά πολλά σπάνια, αν επητραπούν βάρκες εν ούλλοι μέσα που θα βρεθούν.
Ξεχάστε το.
Ναι, κάποιοι κάποτε μπαίνουν μέσα με πλεούμενα και βάζουν δίχτυα αλλά πολλά σπάνια, αν επητραπούν βάρκες εν ούλλοι μέσα που θα βρεθούν.
Ξεχάστε το.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==