Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)

EVANTHIS LOIZOU

Re: Περι ανέμων και υδάτων (BASS version)

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Introduction: The lines between JDM and USDM with regards to baitcasting reels by the two giants, Daiwa and Shimano have been blurred over the last several years. No doubt the declaration of largemouth bass as an “unwanted” species in Japanese waters has led to a shift in recent thinking and manufacturers are turning their attention to North America where bass fishing is at an all time high in popularity. If
Σχολια παρακαλω. Μου εκανε εντυπωση αυτο το πραμα αλλα θα ηθελα να μαθω περισσοτερα :?: :?: :?: :?:

C&R

Post by C&R »

Το έχω διαβάσει και εγώ. Σε πολλές από τις λίμνες της Ιαπωνίας έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρονια η χαμηλώσι τις στάθmης του νερού κατά την διάρκεια του spawing του largemouth για ευνόητους λόγους

MariosK

Post by MariosK »

C&R wrote:Το έχω διαβάσει και εγώ. Σε πολλές από τις λίμνες της Ιαπωνίας έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρονια η χαμηλώσι τις στάθmης του νερού κατά την διάρκεια του spawing του largemouth για ευνόητους λόγους
:x :? Εν παραπάνω Κυπραίοι που μας?

caveman

Post by caveman »

Είναι νησί = έχουν ένα σωρό γηγενή, ενδημικά είδη ψαριών που θέλουν να προστατέψουν! Άρα... πολλά καλά κάμνουν!!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

MariosK

Post by MariosK »

caveman wrote:Είναι νησί = έχουν ένα σωρό γηγενή, ενδημικά είδη ψαριών που θέλουν να προστατέψουν! Άρα... πολλά καλά κάμνουν!!
Και η Κύπρος εν νησί και το μόνο γηγενές είδος που επιβίωσεν εν ο Γάρος :x :x :x. Όντος οι Ιαπωνία έχει απίστευτη πανίδα και χλωρίδα, όμως όντος τα λαβράκια προκαλούν πρόβλημα ή απλά προσπαθούν να τα υποδιαίρεσουν για να αναδειχτούν άλλα είδη? Πρόσεξα ότι δεν λένε pest αλλά unwanted...

caveman

Post by caveman »

Μιλούμε ότι η Ιαπωνία εν νησί αλλά ήντα νησί... εν 3-4 φορές το μέγεθος της Ελλάδας... έχει πολύ πράμα!! Ως και ενδημικά είδη σολομού της λίμνης έχει. Έχει απίστευτο φυσικό πλούτο, και που την στιγμή που το χρήμα ρέει ασταμάτητα, δεν θα τα θυσίαζαν για τον τουρισμό ή όποιο άλλο κέρδος θα τους παρείχε το λαβράκι. Με την διασημότητα που παίρνει το λαβράκι, σιγα σιγά δεν θα μείνει λίμνη χωρίς λαβράκι, ίσως εν τούτο που φοούντε...
Βέβαια, τούτα εν απλά εικασίες, δεν έχω ιδέα για τα πραγματικά αίτια! :lol: :lol:

Αλλά πες ότι είναι έτσι... τζαι πες ότι εκαταφέραν τζαι εξαλείψαν το λαβράκι.... τα άλλα ηλιόψαρα? Πως τα ξιλειφκεις τζίνα? Εν αδύνατο, διότι δεν μπορούν να ξεράνουν τες λίμνες τους.
Αλλά ότι τζαι να πούμε, μιλούμε για την πιο έξυπνη ράτσα του πλανήτη... ότι τζαι αν είναι τούτο που προσπαθούν να πετύχουν, θα βρουν την λύση σίγουρα!
MariosK wrote:Και η Κύπρος εν νησί και το μόνο γηγενές είδος που επιβίωσεν εν ο Γάρος :x :x :x....
:lol: :lol: :lol:
==ΤΟΥΡΝΑ==

EVANTHIS LOIZOU

Φιλε μου καλε Παμπο :!: :!:
Θελω να θιξω κατι απο αυτα που λεεις. Χαριν συζητησης και μονο :idea: :idea:
Και σε μας, στον τοπο μας ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ (η τουλαχιστον ερεε για πολλυ καιρο). Ξερουμε ομως να το αξιοποιησουμε σωστα :?: :?: :?:
Γιατι να ξοδευτει εστω και μια μπακκιρα για το σπορ που αρεσει του Ευανθη αφου αυτος...οπως καποιοι λενε στο Τμημα Αλιειας...."εν αθκιασερος τζιαι δουλειαν να καμει εν εσιη τζαι βουρα τα ψαρεματα"
Ετσι ειναι φιλε μου. Ουλλοι δαμεσα ειμαστεν ΑΘΚΙΑΣΕΡΟΙ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Εκεινο που μας λειπει Παμπο μου ΔΕΝ ειναι τα ρυαλλια. ΟΡΑΜΑ δεν εχουμε :oops: :oops: :oops:

caveman

Post by caveman »

Είπαμεν τα 1000 φορές τούτα :) Με την Ιαπωνία τι σχέση έχει? Με μου πεις πως παραλιρίζεις την Κύπρο με την πιο εξελιγμένη χώρα του πλανήτη!
==ΤΟΥΡΝΑ==

EVANTHIS LOIZOU

Τι να καμω ο φτωχος :oops: :oops: :oops: :oops:
Ανηκω στην γενια που μεγαλωσαμε πιστευοντας οτι ο τοπος μας ειναι Ο ΟΜΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ :? :? :? :?
Εξ'ου και η απογοητευση γιατι δεν ειμαστε καλυτεροι απο τους αλλους

caveman

Post by caveman »

==ΤΟΥΡΝΑ==

MariosK

Post by MariosK »

Εν τέλια άτυχος ο πελλός. Αν ήξερε τζε λία αγγλικά ήταν να μπορεί να κάμει τζε καμιά διαφήμιση πέρκι φκάλει τίποτε.

Greg

Post by Greg »

απο οτι ξερω μαριε ταιζει τον καλα η Deps και αλλο 2-3 εταιριες τον kurita :)
Esox Lucius

MariosK

Post by MariosK »

Greg wrote:απο οτι ξερω μαριε ταιζει τον καλα η Deps και αλλο 2-3 εταιριες τον kurita :)
Πάλε καλά. Ως πριν λιο τζερό που εδιάβασα έναν άρθρο ήθελε να πουλήσει στο ομοίωμα του παγκόσμιου ρεκόρ με το δέρμα του αυθεντικού ψαρκού για να τα φκάλει πέρα. Επούλαν το 100.000 δολάρια νομίζω.

Greg

Post by Greg »

εμιλουν μαζι του που το facebook πριν 2 βδομαδες :lol: . o κυριος λογος που το πουλα ειναι επειδη θελει να βγαλει ποιο μεγαλο λαβρακι :twisted: :twisted:
Esox Lucius

MariosK

Post by MariosK »

Greg wrote:εμιλουν μαζι του που το facebook πριν 2 βδομαδες :lol: . o κυριος λογος που το πουλα ειναι επειδη θελει να βγαλει ποιο μεγαλο λαβρακι :twisted: :twisted:

Σωστός :lol: :lol: :lol:

Post Reply

Return to “BASS FISHING”