50 γραμμάρια?Greg wrote:ετσι τερας εν εξαναδα ...αααΑαααΑα πως εννα φκει το νυχτερι τωρα?? predator εισαι #$(#)@*@#!!!!

50 γραμμάρια?Greg wrote:ετσι τερας εν εξαναδα ...αααΑαααΑα πως εννα φκει το νυχτερι τωρα?? predator εισαι #$(#)@*@#!!!!
C&R wrote:![]()
![]()
Έχουν και αντένα για να πιάνουν τις μάπες
![]()
more like 2-3 kilos.. μεθαυριο παλε(CyBasser) wrote:50 γραμμάρια?Greg wrote:ετσι τερας εν εξαναδα ...αααΑαααΑα πως εννα φκει το νυχτερι τωρα?? predator εισαι #$(#)@*@#!!!!![]()
![]()
![]()
Μεν έχεις έγνοια, εννά προσπαθήσω να πάρω εγώ αύριον (ή μάλλον εγίνηκε σήμερα!) την ρεβάνς για λογαριασμό σου....Greg wrote:more like 2-3 kilos.. μεθαυριο παλε(CyBasser) wrote:50 γραμμάρια?Greg wrote:ετσι τερας εν εξαναδα ...αααΑαααΑα πως εννα φκει το νυχτερι τωρα?? predator εισαι #$(#)@*@#!!!!![]()
![]()
![]()
Το ίδιο ένει ρε! Εν τζαι έχουμε ανταγωνισμό με τον άθρωπο, εν μαζί που το επαλαίψαμε - άλλωστε κάποιος έπρεπε να αποχιάσει την ρεβάνς γιατί διαφορετικά θα ήταν bye-bye!!! Εγώ πάντως θα ξαναδοκιμάσω να πάρω ακόμα μια ρεβάνς αλλά που εφτομάδας, τωρά έχει άλλες προτεραιότητες!Greg wrote:εμαθα οτι τελικα αλλος πηρε την ρεβνς... cheers mate
Πάντως Χαραλάμπη μου την Παρασκευή εζήσαμε μια παρόμοια σκηνή.Εν θυμούμαι αν έγινε μετά που έφηες, αλλά ένα γερακοειδές (περίπου 3πλάσιο σε μέγεθος που σιαχίνι) έκανε 50 μέτρα μπροστά μας μια βύθιση από τουλάχιστον 100 μέτρα ύψος, άρπαξε ένα ψάρι περίπου 30 εκ τζαι έφυεcaveman wrote:Όϊ ρε κοπέλλια, έτσι φωτογραφία εν εξανάδα!![]()
πηγήhttp://sergeydolya.livejournal.com/75738.html είναι από τον Νότιο Βόλγα, Θεού θέλωντος, τον Σεπτέμβρη του 2010 θα ήμαστε ποτζεί...
Εν θυμουμε πρεπει να που ειχα φυει.Το μονο που θυμουμε εν τον κακομοιρο τον κυπρινο(CyBasser) wrote:Πάντως Χαραλάμπη μου την Παρασκευή εζήσαμε μια παρόμοια σκηνή.Εν θυμούμαι αν έγινε μετά που έφηες, αλλά ένα γερακοειδές (περίπου 3πλάσιο σε μέγεθος που σιαχίνι) έκανε 50 μέτρα μπροστά μας μια βύθιση από τουλάχιστον 100 μέτρα ύψος, άρπαξε ένα ψάρι περίπου 30 εκ τζαι έφυεcaveman wrote:Όϊ ρε κοπέλλια, έτσι φωτογραφία εν εξανάδα!![]()
πηγήhttp://sergeydolya.livejournal.com/75738.html είναι από τον Νότιο Βόλγα, Θεού θέλωντος, τον Σεπτέμβρη του 2010 θα ήμαστε ποτζεί...
![]()
! Έτσι σκηνή τόσα χρόνια στο ψάρεμα δεν ξαναέζησα - έμεινα αποσβωλομένος. Δεν ξέρω ποιοί είδαν την σκηνή, ήταν σχετικά κοντά μου ο Μιχάλης και ο Μαρτίνος. Ο Μιχάλης είδε την "απογείωση" με το πουλί να κρατά το ψάρι αλλά όχι την βύθιση. Μαρτίνο, είδες την?