ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !
Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !
καλημέρα καπετάνιε
- Captain theodoros
- Captain theodoros
Σήμερα αδελφέ Ευάνθη είναι η κρίσιμη μέρα 5-1-2012 και ώρα 1,30 μμ με την πτήση για Λονδίνο φεύγει η μικρή μου με καταλαβαίνεις πως αισθάνομαι , τα έχεις περάσει και τα ξέρεις .

<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>
o κάθε άνθρωπος καπετάνιε κάποτε πρέπει να κάνει και ένα ταξίδι μακριά να δεί τον κόσμο να δεί και πώς περνάνε και πως σκέφτονται οι άνθρωποι σε άλλες χώρες σε άλλα μέρη. Να νιώθεις τυχερός που εσύ έχεις την ευχαίρεια να προσφέρεις στο παιδί σου αυτή την ευκαιρία την οποία άλλοι γυρεύουν. Δέν θα αργήσει η μέρα που θα την δείς να έρχετε πάλι ή να πηγαίνεις ε΄σύ και να το συνδιάσεις και με κανένα κυνήγι φάσσας!!!!!
Μην σε παίρνει απο κάτω

-
Καλο της Ταξιδι Καπετανιε μου.
Καλα να ειναι το παιδι
Για καλο σκοπο παει
Στειλε την με την ΕΥΧΗ σου και ολα θα πανε καλα.
Καλα να ειναι το παιδι

Στειλε την με την ΕΥΧΗ σου και ολα θα πανε καλα.
- Captain theodoros
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλα θερμά σας λόγια να είστε καλα . 

Την ΚΑΛΗΜΈΡΑ μου σε όλους . Καπετάνιε μου νάχεις υπομονή ,όταν αποχωρίζεσαι κάποιο δικό σου άτομο νιώθεις ότι φεύγει ένα κομμάτι από την ζωή σου ,οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες , .......Αλλά όταν είναι για το καλό τους τότε πρέπει να σκεφτόμαστε Θετικά και να λέμε να είναι πάντα ΚΑΛΆ 'οπου και να είναι , ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
- Captain theodoros
angiec wrote:Την ΚΑΛΗΜΈΡΑ μου σε όλους . Καπετάνιε μου νάχεις υπομονή ,όταν αποχωρίζεσαι κάποιο δικό σου άτομο νιώθεις ότι φεύγει ένα κομμάτι από την ζωή σου ,οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες , .......Αλλά όταν είναι για το καλό τους τότε πρέπει να σκεφτόμαστε Θετικά και να λέμε να είναι πάντα ΚΑΛΆ 'οπου και να είναι , ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
Σας ευχαριστώ περαστικά στο παιδάκι σου , να σου ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου καλή επιστροφή στην Κύπρο να έχετε στο σπιτάκι σας

- Captain theodoros
Καλημέρα, και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , 2 η ώρα τα μεσάνυχτα ,δεν μπορώ να συνηθήσω τις ώρες τους ,ούτε και τα φαγητά τους ότι τρώνε βάζουν και 10 κιλά σάλτσα.....γιαξ..... Χτες το απόγευμα έριξε το πρώτο χιονάκι αλλά μόνο για 5 λεπτά . Κατά τα άλλα ήταν ΨΟΦΟΣ.
- Captain theodoros
Καλημέρα στην Αμερική και στην ANTZH , χρόνια σας πολλά , είδατε άσπρη μέρα , ωραία μπράβο

Captain theodoros wrote:Καλημέρα στην Αμερική και στην ANTZH , χρόνια σας πολλά , είδατε άσπρη μέρα , ωραία μπράβο![]()
Μόνο που επεφταν τα είδαμε ούτε τα στοίβασαι!!!!
- Captain theodoros
Και που το είδατε είναι ευτυχία , έτσι έλεγε ο πατέρας μου όταν είσαι σε ξένο τόπο και πέφτει χιόνι , το καμάρι σας πως πάει , είναι καλύτερα ;
- Captain theodoros
καλημερα καλην εβδομαδα σε ολα τα κοπελια !
Καλημέρα , και Καλή Εβδομάδα ,πάλι βγάζω σκοπιά ,ώρα 1.30 τα μεσάνυχτα. Κάθε μέρα και καλύτερα ,σταμάτησε και τα φάρμακα ,και έμεινε ο γύψος . Όπως λέμε ....τον βουν εφάμεν τον έμεινε το νουρί του ...μία κυπριακή παροιμία ...........αλλά σε αυτήν την περίπτωση έχει μεγάλο νούρο
Σας ευχαριστώ .