"Περί ανεμων και Yδάτων"

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
haris

Re: "Περί ανεμων και Yδάτων"

Post by haris »

http://www.philenews.com/el-gr/Eidiseis ... us-skopous

Επιτέλους και μια καλή είδηση, ας ελπίσουμε ότι θα στηριχθεί και να είναι η αρχή μιας νεας σελίδας για το ψαρέματος των γλυκών νερών....

Άριστε καλό θα ήταν να κανονίζατε με το CFAA μια συνάντηση με το δήμαρχο της γερμασόγειας....
σίγουρα μπορείς να τον ενημερώσεις για τα όσα έγραψες στο άρθρο σου στην εφημερίδα...
αν δεν μας ακούν εμάς καθόλου, τουλάχιστο κάπιο δήμαρχο θα τον ακούσουν....

Greg

Post by Greg »

τουτο το πραμα χαρη βρωμα μου απαγορευση ψαρεματος στη γερμασογεια ;)
Esox Lucius

Στάθης

Post by Στάθης »

Greg wrote:τουτο το πραμα χαρη βρωμα μου απαγορευση ψαρεματος στη γερμασογεια ;)
Συμφωνώ με το προλαλήσαν λαωνικό.
no whey no gain

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Greg wrote:τουτο το πραμα χαρη βρωμα μου απαγορευση ψαρεματος στη γερμασογεια ;)
κι εμένα το ίδιο!

psarakas

Post by psarakas »

Εμένα μυρίζει μου ευκαιρεία και ίσως μια καλή επανεκκίνιση! Ας μιλήσουμε με τον Δήμο και βλέπουμε
catch and release

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Πολυ λεπτο το θεμα και θελει ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ :!:
Πιστευω οτι ο Δημαρχος δεν εχει γνωση περι ψαρεματος κλπ οποταν πολυ ευκολα θα ακολουθησει τες θεσεις "αλλων".
ΝΑΙ. Ενδεχομενως να σκεφτουν καποιοι να απαγορευσουν το ψαρεμα διοτι οι ψαραδες ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τον τοπο. Και εγω αυτο θα εκανα.
Αμεση επαφη. Οποιος τον ξερει να ενεργηση για ραντεβου. Εγω ειμαι διαθεσιμος :idea: :idea:

plenom'metatopsarem?

psarakas wrote:Εμένα μυρίζει μου ευκαιρεία και ίσως μια καλή επανεκκίνιση! Ας μιλήσουμε με τον Δήμο και βλέπουμε
εσύ ανήκεις στους αθεράπευτα ρομαντικούς! :) Και συνεχίζεις να νομίζεις πως ζεις σε άλλη χώρα! :)

psarakas

Post by psarakas »

Εγώ απλα θέλω να ελπίζω ακόμα ότι έχουμεν ελπίδες. Πιστεύω μια σωστή και καλή διαχείριση θα αποβεί εις όφελος μας. Μπορεί η Γερμασόγεια να είναι η αρχή.
Αν δεν ελπίζουμε σε τίποτε να τα παρετήσουμε τζαι κανεί μας ούλλους...
catch and release

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

ΑΠΛΑ για χαρη της συζητησης :idea:
Οι ΑρχαΙοι ημων προγονοι ελεγαν "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΝ ΒΑΛΕ" :)

haris

Post by haris »

Πολλή απαισιωδοξία ρε παιδια....
Σίγουρα ο δήμαρχος δεν γνωρίζει από ψάρεμα και τις προοπτικές που έχει. Αλλά από ποιό να τα μάθει?
Αν δεν επειδιώξουμε εμείς τότε ποίος θα του αναφέρει και να του υποδείξει πόσο καλό θα ήταν για την κοινότητα να προωθήσει και να προστατέξει το ψάρεμα στον υδατοφράκτη?
Και όπως πάει η κατάσταση στη θάλασσα, τα φράγματα αν διαχειριστούν σωστά, έχουν πολλές προοπτικές όσο αφορά το ψάρεμα!!!!
νομίζω ε'ιναι αχρείαστο να αναλύσω εδώ τα πόσα μπορούν να γίνουν γιατί τα είπαμε πολλές φορές, και εξάλλού εν αλλού που πρέπει να τα λέμε...
επίσης η γερμασόγεια είναι το ιδανικότερο φράγμα για να προωθηθεί και ο αλιευτικός τουρισμός αφού είναι 10 λεπτά από όλα τα ξενοδοχεία της λεμεσού και της παραλίας....

plenom'metatopsarem?

να μιλούμεν ούλλοι, εν καλα! Ξέρει τον κανένας?! ¨οπως είπε κι ο κύριος Ευάνθης, δεν έχουμε καιρό για χάσιμο!!!!!

admin
Site Admin

Post by admin »

Ο Δήμαρχος Γερμασόγεια διάβασε το άρθρο στον Πολίτη και του Μίλησε και ο Δήμαρχος Λεμεσού και αντιλήφθηκε ότι υπάρχουν δυνατότητες΄με τον οποίο μιλήσαμε τις προάλλες για αυτό το θέμα. Μην ανησηχείτε το ψάρεμα δέν θα απαγορευτεί.

plenom'metatopsarem?

admin wrote:Ο Δήμαρχος Γερμασόγεια διάβασε το άρθρο στον Πολίτη και του Μίλησε και ο Δήμαρχος Λεμεσού και αντιλήφθηκε ότι υπάρχουν δυνατότητες΄με τον οποίο μιλήσαμε τις προάλλες για αυτό το θέμα. Μην ανησηχείτε το ψάρεμα δέν θα απαγορευτεί.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Ωραία τούτη η καλημέρα :)

c.nadiotis
Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».

Post by c.nadiotis »

http://ypovrixio-kinigi.blogspot.com/20 ... st_26.html
εν κατι τεθκοι ΜΑΛΑΚΕΣ που χαλουν τιν πιατσα.....
I live my life a breath at a time

mariosspinning

Post by mariosspinning »

:o Ε οι ρε γα@@@,ήντα πλάσματα εν τούτα ρε :x :x ,τόσο μεγάλη εν η αψαρία μας που εκαταντήσαν να παίζουν τους σκυλλους με τα ψαροτούφεκκα.
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”