Η εταιρεία C&R MotorBoat ανέλαβε την αντιπροσωπεία των περίφημων φουσκωτών σκαφών με αλουμίνιο hull, της εταιρείας Vector. Τα φουσκωτά σκάφη της εταιρείας προσφέρουν εξαιρετική αξιοπλοΐα, άνεση, ασφάλεια και χρηστικότητα.

Το κύριο χαρακτηριστικό των σκαφών Vector είναι το αλουμινένιο κύτος το οποίο προσφέρει το πλεονέκτημα της υψηλής αντοχής, μείωση του βάρους, και μείωση του κόστους λειτουργίας.

Το συγκεκριμένο σκάφος, λόγω του αλουμινένιου hull που διαθέτει, δεν επηρεάζεται από την ατμόσφαιρα και το θαλασσινό νερό, οπότε δεν χρειάζεται τακτική προληπτική διάβρωση και παραμένει σε λειτουργία για πολλά χρόνια.

Τα Vector RIBs είναι γρήγορα σκάφη, μεγάλου μεγέθους με φουσκωτές σανίδες και άκαμπτο κύτος από αλουμίνιο. Έχουν υψηλή ικανότητα μεταφοράς επιβατών και ωφέλιμο φορτίο. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική αξιοπλοΐα που επιτρέπει τη διατήρηση υψηλής ταχύτητας ακόμη και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Οι μεγάλες φουσκωτές σανίδες του σκάφους εξασφαλίζουν εξαιρετική σταθερότητα και προστατεύουν από πιτσιλιές.


Το χαμηλό κόστος για την συντήρηση, η υψηλή αντοχή στις φθορές, αποτελούν τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του σκάφους για επαγγελματική χρήση.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, ο διαθέσιμος μεγάλος σωλήνας ο οποίος είναι χωρισμένος σε ξεχωριστά σφραγισμένα τμήματα αυξάνει την ασφάλειά του καθώς είναι αδύνατο να ανατραπεί ένα τέτοιο σκάφος. Από άποψη ταχύτητας, το Vector 1100 προσφέρει την υψηλότερη σε σύγκριση με τα power boats των ίδιων διαστάσεων.

Η εταιρεία Vector προσφέρει τα φουσκωτά σκάφη της, με μια μεγάλη γκάμα από έξτρα εξοπλισμό και custom-made επιλογές για το εσωτερικό του σκάφους αναλόγως τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα σκάφη της εταιρείας Vector:

  • Πολλαπλή λειτουργικότητα
  • Αξιοπλοΐα
  • Υψηλή ταχύτητα και ευελιξία
  • Κύτος αλουμινίου
  • Άνετα καθίσματα επιβατών
  • Ευρύχωρο κατάστρωμα με αντιολισθητική επιφάνεια
  • Υψηλή χωρητικότητα των δεξαμενών καυσίμου
  • Υψηλή αντοχή


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία C&R Motorboat

Tel: 23824466, Mob: 99433178, Email: info@crmotorboat.com

www.crmotorboat.com