ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΓΚΥΡΑ RHINO


Σήμερα όλοι γνωρίζουμε τα οφέλη της ηλεκτρικής άγκυρας πλώρης, ένα εργαλείο το οποίο σταδιακά εντάσσεται ως απαραίτητο, σε κάθε Ελληνική βάρκα. Η ηλεκτρική μηχανή πλώρης Rhino BLX 65 BMR GPS θα είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις που θα κάνετε για να ευχαριστηθείτε περισσότερο το ψάρεμά σας. Γιατί; Γιατί θα απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία του αγκυροβολίου και η ανίχνευση τόπων γίνεται εύκολη και αποδοτική. Με ένα απλό τηλεχειριστήριο και το πάτημα ενός κουμπιού, ελέγχετε πλήρως την κίνηση του σκάφους σας. Σβήστε την κύρια μηχανή και αφοσιωθείτε στην εύρεση τόπων για περισσότερα Strikes.


Τι σημαίνει αυτό για εσάς στην πράξη; Εάν είστε φίλος της Συρτής, μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη πορεία, την οποία το σκάφος σας θα ακολουθήσει, χωρίς τη δική σας παρεμβολή. Αν είστε φίλος του Tai Rubber, ή του Slow Jigging, μπορείτε να επιλέξετε το σημείο στο οποίο θέλετε να ψαρέψετε και η μηχανή θα σας κρατήσει ακριβώς σε αυτό. Εάν κάνετε Συρτή για Καλαμάρια… απλά ορίστε την ταχύτητα και αρχίστε το ψάρεμα.


Η Ηλεκτρική Άγκυρα Rhino BLX 65 BMR GPS διαθέτει τις παρακάτω λειτουργίες:


• Λειτουργία Pilot Mode – Χειροκίνητη Πορεία βάση πυξίδας • Λειτουργία Navigation Mode – Καθορισμένη Πορεία


• Λειτουργία Cruise Control – Πορεία με Σταθερή Ταχύτητα • Λειτουργία GPS Anchor - Ηλεκτρική Άγκυρα


Η μηχανή Rhino BLX65 GPS είναι μια ηλεκτρική μηχανή πλώρης, η οποία ελέγχεται απόλυτα με ασύρματο τηλεκοντρόλ.

Η λειτουργία της είναι απόλυτα αθόρυβη και σας επιτρέπει με ακρίβεια κινήσεων να μένετε κοντά σε θηράματα και ψαρευτικά σημεία. Μπορείτε μέσω του τηλεκοντρόλ, να την ελέγχετε και να καθορίζετε την κίνηση του σκάφους σας από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεστε. Ειδικότερα, με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να:

Αφήσετε το σκάφος αρόδο με την λειτουργία GPS να διορθώνει αυτόματα τη θέση του, με ενεργοποίηση της λειτουργίας του κινητήρα.


Να πραγματοποιήσετε αποθηκευμένες πορείες γύρω από ξέρες.


Πραγματοποιήσετε στροφή 360⁰ ή να αλλάξετε κατεύθυνση προς τα δεξιά, ή αριστερά.


Αυξήσετε, ή μειώσετε την ταχύτητα. Θέσετε σε λειτουργία, ή να σβήσετε τη μηχανή. Αλλάξετε μεταξύ Ελάχιστης και Μέγιστης ταχύτητας. Εξερευνήσετε περιοχές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Να κάνετε μανούβρες μέσα στο λιμάνι.

Να πέσετε για ύπνο… και να ξυπνήσετε στο ίδιο σημείο.


Η Rhino BLX 65 BMR GPS παρέχει ώση 65 Λιβρών. Συνδέεται σε μπαταρία 12 V. Η κατανάλωση σε μια μεσαία πολυεστερική βάρκα ψαρέματος, υπολογίζεται σε 25 - 30A και 520W. Ο άξονας είναι μήκους 1,35 μ περίπου και κατασκευασμένος από συνθετικό αλουμίνιο. Διπλώνει εύκολα στην πλώρη σας, μέσω ενός μοχλού. Το ύψος της προπέλας προσαρμόζεται, αλλά η συγκεκριμένη μηχανή μπορεί να δουλεύει χωρίς πρόβλημα και εκτός νερού. Επίσης η Rhino BLX 65 είναι κατάλληλη για θαλασσινό και γλυκό νερό. Τέλος, αξίζει να τονίσουμε ότι ηλεκτρικές μηχανές Rhino πωλούνται εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα και είναι γνωστές για την αξιοπιστία τους, την ποιότητα των υλικών τους και την αντοχή τους. Αποτελούν ίσως την καλύτερη επιλογή στις βοηθητικές, ηλεκτρικές μηχανές.


Η Rhino φέτος έχει κατασκευάσει αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά δύο καινούργια μοντέλα με μήκος άξονα 1,67μ. Την BLX 65 BMR GPS LONG SHAFT που είναι 65 λίβρες σε 12V και την BLX 80 BMR GPS LONG SHAFT που είναι 80 λίβρες σε 24V.


Περισσότερες πληροφορίες 

SUPERACTION 

3, Limnis Ave., 5380 Dheryneia, Cyprus 

email: g.sardalos@cytanet.com.cy 

tel: +357 23825180 | +357 23828460

Fb: J.Sardalos and Sons Ltd-Super Action