Η Ιστορία


Ο Αλέξης Κατσουνωτός ασχολείται με το ερασιτεχνικό ψάρεμα εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όπως όλοι οι μερακλήδες ψαράδες πάντοτε αναζητούσε να αναπτύξει και να τελειοποιήσει τις μεθόδους ψαρέματος του. Ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον ίδιο ήταν το θέμα δολώματος. Ξεκίνησε πειραματικά να ασχολείται με την δημιουργία δικών του τροφών κοντά στο 2014. Η πρώτη προσπάθεια ήταν αρκετά πετυχημένη και έτσι ξεκίνησε και εκεί η προσπάθεια για δημιουργία μοναδικών τροφών, προσαρμοσμένων στις συνθήκες ψαρέματος στην Κύπρο. Αυτό προϋποθέτει να βρει τις βασικές πηγές τροφής των ψαριών στην Κύπρο και να τις συμπεριλάβει μέσα στις τροφές. Επίσης η επιλογή μιας ποιοτικής βάσης για την τροφή ήταν και αυτός ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να βγει ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

Η επιτυχία των τροφών και τα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα γρήγορα έφεραν νέα ζήτηση από τους καταναλωτές. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε η Παρασκευή μαλάγρας αλλά και η Παρασκευή έτοιμη πάστας για ψάρεμα. Μετά από επτά χρόνια λοιπόν η Power Blend έχει έξι διαφορετικές τροφές, έξι πάστες. δύο σίκλες, τέσσερις μπασμούς σκόνες και ενισχυτικό - γόμα. 


Πιο κάτω μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα της Power Blend.


ΤΡΟΦΕΣ (ΣΚΟΝΗ)

POWER MIX FISH

Μια τροφή με δυνατές μυρωδιές, ιδανική για πολλά είδη ψαριών, όλες τις εποχές του χρόνου, με εκπληκτικά αποτελέσματα. Η τροφή που δεν θα σε απογοητεύσει σε καμιά περίπτωση.


ΛΑΒΡΑΚΙ

Η τροφή αυτή είναι γεμάτη πρωτεΐνη, κατάλληλη για αρπακτικά ψάρια όπως το Λαβράκι χωρίς να περιορίζεται μόνο σε αυτά. Ένα δυνατό εργαλείο για το ψάρεμα.


RED

ALL FISH

Κόκκινη τροφή με ενισχυμένες μυρωδιές, κατάλληλη για όλα τα ψάρια. Δοκιμασμένο μείγμα με εξαιρετικά αποτελέσματα.


ΙΣΠΑΝΙΚΗ

Ισπανική τροφή αλεσμένη, χωρίς άλλα συστατικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνη της ή σε συνδυασμό με διάφορα ενισχυτικά.


ΚΕΦΑΛΟΣ

Τροφή εμπλουτισμένη με όλες τις αγαπημένες γεύσεις και μυρωδιές του κέφαλου και όχι μόνο.


ΚΟΥΡΚΟΥΝΑ ΠΡΑΣΙΝΗ

Η ιδανική τροφή για κουρκούνες και σκάρους. Με πράσινο φύκι και δυνατές μυρωδιές για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πραγματικά ακαταμάχητη.


ΤΥΡΙ & ΣΚΟΡΔΟ

Εξαιρετικός μπασμός με πολύ δυνατές μυρωδιές. Δεν αφήνει κανένα ψάρι ασυγκίνητο. Δοκιμασμένο προϊόν και αποτελεσματικό.


ΚΟΥΡΚΟΥΝΑ ΜΕ ΤΕΡΑΤΣΟΣΚΟΝΗ

Μια μυρωδιά που αγαπά η κουρκούνα. Έντονη και γλυκιά. Θα της τραβήξει σίγουρα την προσοχή.


RED (ΓΑΡΙΔΑ-ΡΕΓΓΑ)

Μπασμός με δυνατά συστατικά. Κανένα ψάρι δεν μπορεί να αντισταθεί στο μοναδικό συνδυασμό γαρίδας - ρέγγας.


ΣΑΡΔΕΛΑ

Αποτελεσματικότατος μπασμός με έντονη μυρωδιά σαρδέλας. Είναι σίγουρο ότι θα ελκύσει πολλά είδη ψαριών.


ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΠΑΣΜΟΙ (ΣΙΚΛΑ)

ΣΑΡΔΕΛΑ

Η Σαρδέλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στο να ελκύει όλα τα είδη ψαριών. Αυτό το μείγμα είναι έτοιμο για χρήση. Μετά το άνοιγμα δεν χρειάζεται ψυγείο


ΚΟΥΡΚΟΥΝΑ

Όλες οι αγαπημένες μυρωδιές της κουρκούνας και του σκάρου αρμονικά συνδυασμένες σε ένα μπασμό έτοιμο για χρήση. Μετά το άνοιγμα δεν χρειάζεται ψυγείο.


ΠΑΣΤΕΣ


ΚΟΥΡΚΟΥΝΑ

Τα χρώματα και τα αρώματα που προτιμούν κουρκούνες και σκάροι σε πάστα έτοιμη για χρήση. Μετά το άνοιγμα δεν χρειάζεται ψυγείο.


ΤΥΡΙ

Έτοιμη πάστα τυριού για όλα τα ψάρια. Μετά το άνοιγμα δεν χρειάζεται ψυγείο.


ΓΑΡΙΔΑ

Η αγαπημένη γαρίδα σε μια πάστα έτοιμη για χρήση. Την λατρεύουν οι τσιπούρες και όχι μόνο. Μετά το άνοιγμα δεν χρειάζεται ψυγείο.


MIX FISH

Ένας κλασσικός συνδυασμός υλικών για όλα τα ψάρια σε μια πάστα έτοιμη για χρήση. Μετά το άνοιγμα δεν χρειάζεται ψυγείο.


ΑΙΜΑ ΣΥΚΩΤΙ

Ένα δυνατό μείγμα για αρπακτικά ψάρια, έτοιμο για χρήση ανά πάσα στιγμή. Μετά το άνοιγμα δεν χρειάζεται ψυγείο


ΣΑΡΔΕΛΑ

Σαρδέλα πάντα ετοιμοπόλεμη σε μορφή πάστας. Μετά το άνοιγμα δεν χρειάζεται ψυγείο


ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ

GLUE ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ

Ένα συγκολλητικό με εντελώς φυσικά υλικά που κάνει αυτό ακριβώς που αναγράφει. Προστίθεται σε οποιαδήποτε τροφή για να γίνει ακόμα πιο σφικτή και ελαστική.