Περιηγηθείτε στο ψαροντούφεκο MEANDROS 95άρι Β28 και σίγουρα δεν θα χάσετε!


Λαστιχοβόλο Meandros B28 Complete 95cm

Νέα λαβή LEADER για καλύτερο κράτημα, με ανάποδο ανοξείδωτο μηχανισμό και ενσωματωμένο τακουνάκι που δίνει μήκος όπλισης +15cm από το μήκος της σωλήνας. Διαθέτει ένα έξυπνο μηχανισμό ασφάλειας στον υποφυλακτείρα και τρύπα στο μπροστά μέρος για εφαρμογή σε κατασκευές roller και invert roller.


To B28 είναι το όπλο με το οποίο ο αρχάριος θα νιώθει ότι κρατάει ένα πανίσχυρο όπλο το οποίο μπορεί να του ικανοποιήσει την κάθε του ανάγκη, αλλά και ο πιο έμπειρος μπορεί να το εμπιστευθεί από απλά ψαρέματα μέχρι και για ψάρια τρόπαια.

Ένα ποιοτικός συνδυασμός αρκετά προσεγμένος με σημασία στη λεπτομέρεια. Μπορεί το όπλο να αποτελεί την οικονομική σειρά της εταιρείας αλλά ο μέσο ψαροντουφεκάς θα το βρεί πέρα για πέρα ικανοποιητικό.


Οι λεπτομέρειες που το αναδεικνύουν 

  • Εξελιγμένη λαβή με αντιολισθητικό κράτημα
  • Σωληνωτή κάνη αλουμίνιου αεροναυπηγικού κράματος με οδηγό μειωμένων τριβών σχήματος V σε όλο το μήκος του
  • Ανοξείδωτο ανάποδο μηχανισμό
  • Μέγιστο μήκος όπλισης με κεφαλή Open και βέργα Sharkfins 107cm. H βέργα είναι πολύ καλής ποιότητας μονόφτερη διαμέτρου 6,5 χιλιοστών
  • Πλαϊνή σχοινοπιάστρα που τοποθετείτε και από τις 2 μεριές με τη χρήση κλειδιού allen
  • Σχήμα σωλήνας που προσδίδει ακαμψία με ελάχιστο βάρος και θετική πλευστότητα 3,7 gr/cm . Το πάχος του τοιχώματος της κάνης στην περίμετρο έχει διαφορετικό πάχος για μεγαλύτερη ακαμψία (1-1,45mm)
  • Μουλινέ medium με ανοξείδωτη βάση χωρητικότητας 30-35 μέτρα
  • Λάστιχο 17,5 χιλιοστά πολύ καλής ποιότητας για εύκολη όπλιση αλλά και μέγιστη δύναμη.
  • Φέρει σχοινοκαμπάνα και διαθέτει τρεις παράλληλους, προστατευτικούς, μεταλλικούς άξονες για την αποφυγή κάθε πιθανού μπλεξίματος, και μεταλλικό μοχλό περιστροφής.
  • Έχει μεγάλη βάση για εύκολη και ασφαλή προσαρμογή στο ψαροντούφεκο.
  • Αρκετά καλή τιμή για το όπλο στημένο
  • Διατίθεται και σε έκδοση παραλλαγής camo +8 ευρώ

Παράγεται σε μήκη 60, 75, 85, 95, 105 cm. και φορά τις κεφαλές της εταιρείας Μ14 (Ρακόρ), Μ4(δετά κλειστή), Μ4 open(δετά ανοιχτή), Β32ID26(Πλαστική ανοιχτή).


Στο νερό 

Πέραν από τα τεχνικά χαρακτηριστικά το όπλο έπρεπε να ‘μιλήσει’ στο νερό . Έτσι λοιπόν το δώσαμε στα έμπειρα χέρια του Πανίκου Κυριάκου για να το δοκιμάσει.


Πρώτη Δοκιμή

Ο Καιρός μας έβαζε εμπόδια όμως παρά τις κακές καιρικές συνθήκες η δοκιμή έγινε. Σύμφωνα με τα σχόλια του Πανίκου το όπλο ανταποκρίνεται πολύ καλά στην κίνηση στο νερό. Το Υδροδυναμικό σχήμα του σωλήνα επιτρέπει στο όπλο να γυρνάει με σχετική ευκολία. Το δεκαεπτά και μισό λάστιχο μας χαρίζει εύκολο όπλισμα και γρήγορες βολές ενώ η βέργα δείχνει να αντέχει πολύ μεγαλύτερους αντιπάλους από το τριάρι μαγιάτικο και τον σηκιό που χτυπήθηκαν. Η λαβή έχει πολύ καλό κράτημα και το όλο set up με το μουλινέ και τις σχοινοπιάστρες βοηθάει στο να αποφεύγονται τα μπλεξίματα. Δύο ψάρια, δύο βολές με πολύ καλή ευθυβολία. Το όπλο έχει αρκετά μικρά πλεονεκτήματα γεγονός ου βεβαιώνει ότι ο κατασκευαστής έχει κάνει πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά στο όπλο.


Δεύτερη δοκιμή

Στο δεύτερο ψάρεμα είχαμε ο Πανίκος είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μια βολή σε μία ωραία συναγρίδα κοντά στα 6 κιλά. Το ψάρι ήρθε στο καρτέρι σε απόσταση περίπου δύο μήκη. Το γρήγορο και δυνατό λάστιχο και η ευθυβολία του όπλου πέρασαν το ψάρι στο σχοινί πολύ εύκολα. Όπως τα είπαμε λοιπόν . Ένα όπλο για τις περισσότερες δουλειές.


Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να αποκτήσετε το όπλο αποταθείτε www.meandros-sub.com