Τα τελευταία 4 χρόνια η Ιταλική εταιρεία αφουγκράζεται τις ανάγκες τις αγοράς και καινοτομεί με νέα μοντέλα τα οποία προσφέρουν άνεση, ασφάλεια αλλά και πολυτέλεια.

Το νέο κατασκεύασμα της Ranieri Interanational έρχεται φέτος να ταράξει τα νερά με το νέο μοντέλο της NEXT 285 LX.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι τα γράμματα LX σημαίνουν ‘extra luxury’ δηλ. έξτρα πολυτέλεια, πολυτέλεια η οποία προσφέρεται από λίγα ανοιχτού τύπου σκάφη τέτοιου μεγέθους.

Το μήκος του, 8,5 μέτρα, και το πλάτος του, 3 μέτρα, προσφέρουν στον επιβάτη την απόλυτη άνεση όχι μόνο για ηλιοθεραπεία μέσω των εξωτερικών χώρων αλλά και των εσωτερικών μιας και το κάτω κατάστρωμα αποτελείται από δύο ξεχωριστές καμπίνες οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουμε μέχρι 4 άτομα και την τουαλέτα. Το σκάφος μπορεί να μεταφέρει 8 καθήμενα άτομα, ενώ οι μεγάλοι του ανοιχτή χώροι προσφέρουν άνεση και ελευθερία κινήσεων.

Διαθέτει το πλήρως ανεπτυγμένο σύστημα Cockpit της εταιρείας το οποίο επιτρέπει την δημιουργία μονοκόμματου καταστρώματος όπου τα κύρια εξαρτήματα, κατάστρωμα, καμπίνες, διαμερίσματα δεξαμενών καυσίμων και νερού, χώροι αποθήκευσης, να είναι ένα.

Η διαμόρφωση αυτή κατάφερε να βελτιώσει τους χώρους και την άνεση του σκάφους.

Οι γραμμές νερού ανήκουν σε μια νέα προοδευτική ιδέα όπως είναι το σύστημα δεύτερης γενιάς Hull Innovative System Generation ΙΙ και την τεχνολογία Cockpit Shock Absorber που χρησιμοποιούνται στην συναρμολόγηση του κύτους με το κατάστρωμα. Έρχεται μόνο σε εξωλέμβια έκδοση με μέγιστη δύναμη στα 600HP συνδυάζοντας κομψότητα, άνεση και απόδοση.

Ένα σκάφος ιδανικό για όλα τα είδη ερασιτεχνικής αλιείας αλλά και για οικογενειακές στιγμές και διασκέδαση.


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία C&R Motorboat στο:

Τηλ: 23824466

Κιν: 99433178

Email: info@crmotorboat.com, motori63@hotmail.com

www.crmotorboat.com