Ο Σχεδιασμός του νέου φουσκωτού σκάφους της Ranieri είναι εμπνευσμένος από το υφιστάμενο μοντέλο Cayman Executive. 

Έχει μήκος 8,6 μέτρα και πλάτος 3,30 μέτρα, και διαθέτει μια ευχάριστη αισθητική, πάντα σύμφωνη με τις προδιαγραφές και στυλ της σειράς Cayman. Όπως και τα ανώτερα μοντέλα της σειράς Cayman Executive line έχει σχεδιαστεί με το νέο σύστημα Cockpit System by Ranieri International. Αυτό εξασφαλίζει την δημιουργία μονοκόμματου καταστρώματος το οποίο φιλοξενεί το κάτω μέρος της καμπίνας, το ντεπόζιτο καυσίμων και νερού. Αυτό επιτρέπει την χρήση 2/3 του σκάφους στο πάνω μέρος χωρίς κανένα πρόβλημα. Έτσι λοιπόν επιτυγχάνεται η εργονομία αλλά και οι άνετοι μεγάλοι χώροι.

Η γάστρα του σκάφους είναι μιας δεύτερης γενιάς H.I.S (Hull Innovation System) για καλύτερη απόδοση, χαμηλές καταναλώσεις και πιο ψηλές ταχύτητες.

Το σκάφος διαθέτει ένα καναπέ σε σχήμα όπου τοποθετείτε και τραπέζι το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 6 άτομα. Στο πίσω μέρος των καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού υπάρχει νιπτήρας, μάτι μαγειρικής εστίας αλλά και ψυγείο. Η μεγάλη κεντρική κονσόλα προστατεύει τέλεια τους επιβάτες ενώ παρέχει άνεση στην οδήγηση ακόμη και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το διπλό κρεβάτι στην καμπίνα αλλά και η τουαλέτα έχον δημιουργηθεί με το μέγιστο δυνατό ύψος για περισσότερη άνεση.


Το σκάφος αναμένεται να κάνει την παρουσία του στα ναυτικά σαλόνια ( όσα γίνουν ) το 20-21.


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία C&R Motorboat στο:

Τηλ. :23824466

Κιν. : 99433178

Email: info@crmotorboat.com, motori63@hotmail.com

www.crmotorboat.com