Το ναυπηγείο MV Marine με στόχο την έρευνα και την καινοτομία, παρουσίασε σε πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες, το νέο Mito 40. Ένα σκάφος 12 μέτρων το οποίο είναι κατασκευασμένο από υαλοβάμβακα με έγχυση κενού και RTM-Light.

 Διαθέτει 4 κρεβάτια, καθώς και ξεχωριστό μπάνιο, φούρνο, νεροχύτη, δύο ψυγεία 90 λίτρων, και έναν άνετο χώρο τόσο πάνω όσο και κάτω από το κατάστρωμα. Διαθέτει επίσης ένα εξελιγμένο συνθετικό κατάστρωμα, κομψό με teak και με αντιολισθητικές επιφάνειες.

Στο πιλοτήριο υπάρχει ένα τραπέζι που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 θέσεις, αλλά και ένας άνετος χώρος ηλιοθεραπείας.

Οι εσωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν ένα δίκλινο δωμάτιο στην πλώρη, σε διπλή διαμόρφωση και δύο στο πίσω μέρος, κάτω από το χώρο ηλιοθεραπείας και μπάνιο με ξεχωριστό ντους. Τα μεγάλα παράθυρα θα σας δώσουν την απαραίτητη φωτεινότητα που χρειάζεστε. 

Το Mito 40 δέχεται κινητήρες με μέγιστη ισχύ στους 1200 ίππους. Με ταχύτητες που μπορούν να φτάσουν και τους 60+ κόμβους, υπόσχεται ένα ασφαλές, γρήγορο και οικονομικό ταξίδι σε όλες τις συνθήκες. 


Συνολικό μήκος: Mt 12,14

Συνολικό πλάτος: Mt 3,86

Εσωτερικό πλάτος: Mt 2,50

Διάμετρος αεροθαλάμων: Cm 62/52

Αριθμός αεροθαλάμων: 8

Υλικό αεροθαλάμων: Orca Pennel da 1670 dtex

Χωρητικότητα ατόμων: 16

Δεξαμενή καυσίμου: Lt 790

Κατηγορία πιστοποίησης: Β

Μέγιστη εγκατεστημένη ισχύς: 1200 cv


Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την Moto Nautica Cyprus στο :

Τηλ.: +357 99638053, 

Email: info@motonautica.com.cy