Οι διοργανωτές του Limassol Boat Show 2023, Dacor Advertising & Media Ltd και Limassol Marina Ltd, ανακοινώνουν ότι η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών της Ανατολικής Μεσογείου, θα πραγματοποιηθεί στις 18 – 21 Μαΐου 2023.


Μετά τη άνευ προηγουμένου επιτυχία και διεθνής αναγνώριση του Limassol Boat Show 2022, ο πήχης έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά τόσο από μεριάς διοργανωτών όσο και από όλους τους εμπλεκόμενους. Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία διοργάνωση έχει σημειώσει πρωτοφανή επιτυχία με ρεκόρ συμμετοχών, μοναδικές παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και μεγάλες εμπορικές συμφωνίες.


Η δυναμική τετραήμερη έκθεση θα παρουσιάσει μια μοναδική σειρά θαλάσσιων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, από κορυφαίες επωνυμίες κατασκευαστών και προμηθευτών που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα. Πιο αναλυτικά, στην έκθεση θα παρουσιαστούν όλα τα τελευταία μοντέλα του κλάδου, όπως superyachts και ρυμουλκούμενα σκάφη, καθώς επίσης και προϊόντα αναψυχής και κατάδυσης, εξοπλισμούς για θαλάσσια sports, jet-skis, αξεσουάρ και άλλα.


Το Limassol Boat Show 2023 αναμένεται να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες, με τους διοργανωτές ήδη να εργάζονται σε εντατικούς ρυθμούς για τη πραγματοποίηση του όγδοου Ναυτικού Σαλονιού της Κύπρου.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Limassol Boat Show 2023, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.com ή επικοινωνήστε στο +357 25 577 750.