Η Πολωνική εταιρεία Jaxon έχει εδραιωθεί για τα καλά στην Ευρωπαϊκή αγορά με προϊόντα τα οποία κερδίζουν και τους πιο απαιτητικούς ψαράδες. Από πολύ οικονομικές σειρές οι οποίες ανταποκρίνονται άρτια στις ψαρευτικές απαιτήσεις του σήμερα. Ας δούμε όμως μερικά από τα καινούργια προϊόντα της εταιρείας.

 

GREY STREAM Ultralight

Το GREY STREAM ULTRALIGHT είναι μια σειρά για τους φίλους του ‘ελαφριού’ spinning’. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις το πιο ελαφρύ στα 1-7 g, και η επόμενη σειρά η οποία είναι στα 2-12 g

Το καλάμι κατασκευάζεται με ένα από τα καλύτερα και πιο λεπτά Blank της αγοράς λεπτό και γρήγορο, με κωνικό κενό με ιδιαίτερα αργή δράση. Η τέλεια επιλογή για μικρά τεχνητά και σιλικόνες.



Φεύγοντας από την light σειρά η εταιρεία έχει κατασκευάσει την σειρά GREY STREAM Universal με δύο μοντέλα στα 4-17g, και 5-23g. Τα καλάμια είναι κατάλληλα για μια μεγάλη σειρά τεχνητών μικρών και μεσαίων μεγεθών. Μέτρια δράση και κατάλληλά για να παλέψουν και με τον πιο μεγάλο θηρευτή. Για εκείνους οι οποίοι επιθυμούν να χρησιμοποιούν και μεγάλα τεχνητά για πιο heavy καταστάσεις υπάρχουν διαθέσιμα καλάμια της ίδιας σειρά σε γραμμάρια 8-30g, 10-40g.






ANTRIS HTI Tele Bolo

Ίσως τα πιο ποιοτικά και οικονομικά καλάμια Bolognese της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Κατασκευάζονται από το επιλεγμένο carbon fibre C24Z με τους ειδικούς οδηγούς SLIM-TS. Ένα τέλειο πάντρεμα οδηγών και blank με πολύ μικρό βάρος και τρομερή απόδοση.

Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και εφαρμόζονται οι ανάλογη μηχανισμοί για τέλεια κατανομή βάρους.