What’s new !

Η ανανεωμένη σειρά Hook Reveal της LOWRANCE, προσφέρει δυνατότητα χρήσης σε πλήρως αυτόματη λειτουργία με ιδιαίτερα ευκρινείς εικόνες βυθού, ακόμη και σε μεγάλα βάθη. 

Αποτελεί μια προσιτή λύση, με πολύ ικανοποιητικές επιδόσεις και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. 

Η νέα σειρά Hook Reveal, κάνει το ψάρεμα εύκολη υπόθεση.


  • LED SolarMAX™ High Definition: Οθόνη με έντονα χρώματα, υψηλή ανάλυση και ευκρίνεια σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.
  • Τεχνολογία CHIRP: Τεχνολογία που δίνει την δυνατότητα συλλογής πληροφοριών υψηλής ποιότητας, με αποτέλεσμα την δημιουργία σαφέστερης και υψηλότερης ανάλυσης εικόνας με μεγαλύτερη λεπτομέρεια χωρίς απώλειες.
  • TripleShot: Υποστηρίζεται ο νέος αναβαθμισμένος αισθητήρας της LOWRANCE®, TripleShot™ ο οποίος προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες για λειτουργία φωτογραφικής απεικόνισης της δομής του βυθού με λειτουργία SideScan Imaging™ & DownScan Imaging™.
  • Ενσωματωμένη κεραία GPS υψηλής ακρίβειας διαθέτει μηχανισμό διόρθωσης θέσης με WAAS/EGNOS/MSAS χωρίς να απαιτείται πρόσθετος εξοπλισμός.
  • Χρωματικές Παλέτες Βυθομέτρου: προσφέρει 14 διαφορετικές παλέτες χρωμάτων στο συμβατικό sonar και 10 διαφορετικές παλέτες στην λειτουργία της δομής βυθού. Πάντοτε διαθέσιμη, η παλέτα 13 που διαχωρίζει ξεκάθαρα τον βυθό με αποχρώσεις του καφέ και τους στόχους με διαφορετικό χρωματισμό προσφέροντας, τις ρεαλιστικότερες απεικονίσεις βυθού και απεικόνισης διαχωρισμένων στόχων.
  • Στίγματα, ίχνη, διαδρομέςΧωρίς πρόσθετη κάρτα micro SD μπορούν να αποθηκευτούν στην εσωτερική μνήμη της συσκευής, έως και 3.000 στίγματα, 100 διαδρομές και 100 ίχνη με 10.000 σημεία ανά ίχνος.
  • Θύρα microSD: Διατίθεται στεγανή θύρα microSD για χρήση αναλυτικού χάρτη ναυσιπλοΐας και απεριόριστες εγγραφές βυθού για «εκπαίδευση στο σπίτι».


Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: +357 25 81 99 21

Email: info@cass-technava-cy.com

https://www.cass-technava-cy.com