Furuno NavNet TZ touch3

H Furuno Japan Electric παρουσίασε στις αρχές του 2020 το νέο NavNet TZΤ3. Η νέα αναβαθμισμένη σειρά NavNet ήρθε με περισσότερη δύναμη απ'ότι χρειάζεται και ο πιο απαιτητικός χρήστης με νέα features και πιο ευέλικτο User interface.


Οθόνες

TZΤ3 9΄΄ & 12΄΄ προσφέρει υβριδικό έλεγχο μεοθόνη πολλαπλής αφής και κουμπιά,τεχνολογίας IPS για μέγιστη φωτεινότητα.

TZΤ3 16΄΄ & 19΄΄ ολόκληρηοθόνη πολλαπλής αφής, τεχνολογίας IPS για μέγιστη φωτεινότητα.


Ευκολία στην Χρήση 

Σας ακούσαμε και εργαστήκαμε ακούραστα για να κάνουμε το ευκολότερο MFD στην αγορά για το χρήστη. Με τις δυνατότητες σάρωσης δακτύλων και τις επιλογές μενού ενός πατήματος, δεν είστε περισσότερο μακριά από μια απλή κίνηση γι' αυτό που θέλετε να δείτε ή να κάνετε.


TZ CLOUD

Δημιουργήστε τις διαδρομές σας στο σπίτι χρησιμοποιώντας το ΤΖ Navigator, ενα πρόγραμμα περίηγησης ιστού ή την εφαρμογή ΤΖ iBoat iOS. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα ανακτήσετε από το cloud Και να το κατεβάσετε στο TZtouch3 σας. Επίσης, δημιουργήστε συμβάντα στο MFD σας και ανακτήστε τα στο σπίτι, επειδή τα δεδομένα συγχρονίζονται αυτόματα και με ασφάλεια στο My TimeZero. To TZ Cloud αποθηκεύει επίσης σήματα, διαδρομές, όρια, φωτογραφίες και catches!


Personal Bathymetric Generator

Χρησιμοποιώντας το DFF3D Multi-Beam Sonar, το PBG του NavNet TZtouch3 (Personal Bathymetric Generator) σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα διαγράμματα υψηλής ανάλυσης του θαλάσσιου πυθμένα. Οι κάτω εικόνες σχεδιάζονται με σκιασμένα περιγράμματα βάθους και μεταβλητά χρώματα, καθιστώντας εύκολο τον εντοπισμό της κρυφής δομής και των κορυφογραμμών που συγκρατούν τα ψάρια σε μια απλή, εύκολη στην ερμηνεία παρουσίαση. Διατίθενται σε πολλές παλέτες χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εμφάνισης μόνο γραμμών περιγράμματος. Η περιοχή που καλύπτει κάθε ping έχει περίπου πλάτος το διπλάσιο βάθος κατά τη στιγμή της εγγραφής, οπότε σε βάθος 100 μέτρων, εμφανίζεται μια περιοχή πλάτους 200 μέτρων και εγγράφεται στο NavNet TZtouch3 MFD.


Βυθόμετρο 

Καλώς ήλθατε στο μέλλον της υψηλής ισχύος, βαθιών νερών, πλήρους λειτουργίας Fish Finders. Πήραμε την εμπορική μας τεχνογνωσία για ψάρεμα και την τοποθετήσαμε στο TZtouch3, δίνοντάς σας δυνατότητες που δεν έχει δει ποτέ μια ψυχαγωγική σειρά Fish Finders. Προσεγγίστε απρόσβλητα βάθη με Deep Impact!


DEEP IMPACT TruEcho CHIRP(TM) AMP

Το υψηλής ισχύος TruEcho CHIRP είναι διαθέσιμο για το TZtouch3, συνδέοντάς το Deep Impact(DI-FFAMP) με το εσωτερικό Fish Finder. To Deep Impact ενισχύει τη δύναμή σας σε CHIRP FISH Finder 2/3 kW. Το υψηλής ισχύος TruEcho CHIRP διασφαλίζει ότι οι παλμοί θα επιστρέφουν δυνατά και καθαρά σε κάθε εύρος βάθους, εμφανίζοντας στόχους ψαριών και δομή πυθμένα με εκπληκτική σαφήνεια.


MULTIBEAM

Τα κανονικά βυθόμετρα έχουν γωνία δέσμης 45 (μοίρες) ή μικρότερη. Αλλά με το DFF-3D Multi Beam Sonar, βλέπετε 120 μοίρες από αριστερά σε δεξιά για 200m βάθος. Επιπλέον, με τη δύναμη του ΤΖΤ3 True Echo Chirp σε συνδυασμό με ένα chirp αισθητήρα θα έχετε την απόλυτη μηχανή ψαρέματος!


RADAR

Είστε έτοιμοι να πάτε σε ταξίδι με ραντάρ; Πουθενά αλλού δεν θα βρείτε το Ραντάρ τόσο ισχυρό με την καταπληκτική ανίχνευση στόχου των Ραντάρ ΝΧΤ και X-Class της Furuno. Χρησιμοποιήσαμε τη δύναμη των ραντάρ NXT Solid-State Doppler για να σας προσφέρουμε εξαιρετική απόδοση μεγάλων αποστάσεων που ταιριάζει με την εκπληκτική τους ικανότητα σε κοντινή απόσταση.


Fish-It & Drift-It

Οι δυνατότητες Fish-It & Drift-It, που διατίθενται μόνο από το Furuno, σας βοηθούν να εντοπίσετε το σωστό σημείο για να ξεκινήσετε την κίνηση σας, ώστε να περάσετε ακριβώς πάνω από το σημείο ψαρέματος. Αν αγγίξετε μια τοποθεσία στο γράφημα, όπως μια κορυφή, ναυάγιο, τεχνητό ύφαλο ή ακόμη και ένα καυτό σημείο αλιείας στην οθόνη Fish Finder ή DFF3D Multi-Beam Sonar, δημιουργείται ένα προσωρινό "ψάρεμα" με δυναμική εμβέλεια με δαχτυλίδια, μια γραμμή πορείας μεταξύ του σημείου και του σκάφους και μια προσωρινή γραμμή προς το σημείο. Ενεργοποιήστε τώρα το Drift-It, ένα συναρπαστικό νέο χαρακτηριστικό που δημιουργεί αυτόματα ένα σημείο εκκίνησης για το σκάφος να παρασύρεται απευθείας πάνω από το σημείο Fish-it. Επιλέξτε μια κίνηση 3 λεπτών, 5 λεπτών ή ακόμη και 20 λεπτών, μεταβείτε στο σημείο εκκίνησης και μεταβείτε στην τοποθεσία Fish-it την επιλεγμένη ώρα. Αυτό είναι ένα επαναστατικό εργαλείο για τους ψαράδες!