Ένα σκάφος παντός καιρού για όλες τις απαιτήσεις!

Όταν η πολυτέλεια συναντάει την άνεση και την έξυπνη διαμόρφωση!

Η Galia, θυγατρική εταιρία του παγκοσμίους γνωστού ναυπηγείου Galeon, έχει καταφέρει έπειτα από πολλά χρόνια κατασκευής μικρών και μεγάλων σκαφών να δημιουργήσει μία πολύ καλή ισορροπία μεταξύ sports cruiser και fishing boats.

To 660 Hard Top που σας παρουσιάζουμε είναι ένα σκάφος το οποίο απευθύνεται σε απαιτητικούς, παθιασμένους ψαράδες που επιδίδονται και σε άλλες δραστηριότητες αφού το σκάφος έχει δυνατότητα φιλοξενίας στην καμπίνα του.

Ένα σκάφος με πολύ καλή πλεύση, σταθερότητα ακόμα και σε δύσκολες θάλασσες το οποίο να συνδυάζει μικρές ανέσεις, έξυπνο και εργονομικό σχεδιασμό και πολύ προσιτή τιμή για τον μέσο καταναλωτή.

Τα σκάφη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις καιρικές συνθήκες χειμώνα, καλοκαίρι, προσφέροντας πολλ'ες δυνατότητες στους ιδιοκτήτες τους.

Οι κατασκευαστές έχοντας πάντα στο μυαλό τους την ανάγκη για ψάρεμα, δεδομένου την αγάπη των Πολωνών για το άθλημα, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τα σκάφη Galia τα οποία απευθύνονται σε ψαράδες και όχι μόνο.

Το Galia 660 θα βρίσκεται στο νησί μας σε λίγες ημέρες για την πρώτη του παρουσίαση στην Κυπριακή αγορά, από τον επίσημο αντιπρόσωπο Maritime Ventures στην Μαρίνα Λεμεσού.


Εξαιρετική απόδοση και Πρόσθετος χώρος

Ιδανικό για ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο με την οικογένεια, τους φίλους ή ψάρεμα ακόμη και σε ανοιχτή θάλασσα, το Galia 660 Cabin, είναι ένα υπέροχο σκάφος με ελκυστικό, πρακτικό και εξύπνο σχεδιασμό, πρακτικό και έξυπνο χειρισμό και άφθονους χώρους.

Το σκάφος μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες ενός απαιτητικού ψαρά ή ενός φίλου της θάλασσας ο οποίος θέλει να περνάει με άνεση αρκετές ώρες στην θάλασσα.

Είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει άνεση, ασφάλεια αλλά και πολυτέλεια σε μία έκδοση που δύσκολα κανείς πιστεύει ότι χωράνε τόσα πολλά πράγματα σε ένα σκάφος μόνο 6,60μ.


Εσωτερικά

Ξεκινώντας από την ευρύχωρη καμπίνα του σκάφους η οποία μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα με άνεση καθώς μπορεί να τοποθετηθεί και χημική τουαλέτα. Το ύψος της καμπίνας δημιουργεί την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε μεγαλύτερο σκάφος, λόγω του σημείου που βρίσκεται.

Συνεχίζοντας στο επάνω μέρος στο εσωτερικό του σκάφους υπάρχει διάχυτος φωτισμός από τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, χώρος για άνετο γεύμα ή δείπνο.


Εξωτερικά

Το ναυπηγείο θέλοντας να ικανοποιήσει τις ανάγκες των ανθρώπων του ψαρέματος και της θαλάσσιας διασκέδασης, δημιούργησε στο σκάφος μεγάλους εξωτερικούς χώρους, με μία άνετη βεράντα, καθώς και μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους για τα αλιευτικά εργαλεία και τον απαραίτητο εξοπλισμό για όσους προτιμούν τις καταδύσεις.

Έξω από την καμπίνα υπάρχει μια μεγάλη καινοτομία του ναυπηγείου, το οποίο έχει βραβευτεί για τις καινοτομίεσ του, κάτι το οποίο συναντούμε σε πολύ μεγάλα σκάφη.

Ως προαιρετικό εξοπλησμό του σκάφους μπορούμε να εγκαταστήσουμε δεύτερο σταθμό οδήγισης προς διευκόλυνση του σκάφους για το ψάρεμα με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το walk around του σκάφους είναι αρκετά άνετο για πρόσβαση στην πλώρη.

Το σκάφος θα διατίθεται από τον Οκτώβριο ετοιμοπαράδοτο με πλούσιο έξτρα εξοπλισμό στη Μαρίνα Λεμεσού προς πώληση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον επίσημο αντιπρόσωπο Κύπρου, Maritime Ventures Cyprus.

Tel.: +357-25-051266

Email: info@maritimev.com