Η ανάρτηση του συνδέσμου στο FB με άφησε παγωμένο. Δεν είναι δυνατό, αποκλείεται, δεν διάβασα καλά, κάτι διάβασα λάθος. Ο Φοίβος λέει έφυγε… Τι εννοείτε έφυγε, τι εννοείτε δεν είναι πια μαζί μας. Απίστευτο. Άδικο. Παράλογο. Μία σύγχυση και μία πίκρα με κυριαρχούν.  Δυστυχώς όμως τα κακά νέα επαληθεύονται. Ο Φοίβος μας, έχασε τις αισθήσεις του κατά την διάρκεια ενός αγώνα ψαρέματος στο φράγμα της Ταμασσού. Τον βρήκαν λιπόθυμο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες τόσο των άλλων παιδιών όσο και του ασθενοφόρου που έφτασε στην περιοχή δυστυχώς μας άφησε. 


Ένα λεβεντόπαιδο με αξίες, με αρχές και ηθική.  Η σχέση μαζί μας ξεκίνησε κάπου στο 2010 όταν εντάχθηκε σαν μέλος στο φόρουμ του περιοδικού μας. Ο ευγενικός χαρακτήρας του, η καλοσύνη του, η δίψα για προσφορά στα κοινά, τον έβαλαν σύντομα μέσα στην συντακτική ομάδα του περιοδικού μας όπου απλόχερα μοίραζε τις γνώσεις του και προσπαθούσε για το κοινό καλό. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ερασιτεχνών ψαράδων γλυκών νερών καταθέτοντας απίστευτη ενέργεια και προσπάθεια. Πάντα νοιαζόταν για την παιδεία και για τα μικρά παιδιά. Ήταν πάντα ο πρώτος εθελοντής που θα έτρεχε να βοηθήσει σε ό,τι του ζητούσαμε. Πώς μπόρεσε να σε προδώσει αυτή η μεγάλη καρδιά; 


Σύζυγος, πατέρας, γιός, φίλος. Αφήνεις ένα τεράστιο κενό πίσω σου. Ό,τι και να γράψουμε θα είναι λίγο. Σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες, σε ευχαριστούμε που σε γνωρίσαμε και ζήσαμε τον ατόφιο χαρακτήρα σου. 


Έγραψες το τελευταίο σου άρθρο λίγες μέρες πριν να δημοσιευθεί το περιοδικό. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα σε πάρω τηλέφωνο για το επόμενο τεύχος. Το λιγότερο που έχω να κάνω είναι από αυτό το τεύχος η στήλη για τα γλυκά νερά θα μετονομαστεί σε στήλη Φ.Ε.Ν (Φοίβο Έφυγες Νωρίς).


Ελπίζω να περνάς καλά εκεί που είσαι παρέα με τους Αγγέλους… Βιάστηκε ο θεός να πάρει ακόμη έναν κοντά του…  


Θα είσαι πάντοτε μέσα στις καρδιές μας. Καλό ταξίδι Φοίβο μας.