Ξεκίνα το ταξίδι σου με την πιο ισχυρή διαθέσιμη σειρά MFD.

Η Furuno πρωτοπορεί και πάλι με την εισαγωγή του NavNet TZtouch3 για πιο ισχυρές λειτουργίες και αποδόσεις.

Η σειρά MFD διαθέτει τον πιο ισχυρό επεξεργαστή για γρήγορη απόκριση, ενσωματωμένο Dual Channel 1kW TruEcho CHIRP ™ & CW Fish Finder, ενισχυτή δικτύου, ραντάρ solid state, πολυδεσμικό βυθόμετρο για βάθος έως 300μ και πλευρική σάρωση 200μ. Διαθέτει οθόνη πολλαπλής αφής IPS 12 ιντσών με ενσωματωμένο πίνακα ελέγχου. Διατίθεται επίσης σε γυάλινες οθόνες IPS πολλαπλής αφής 19 και 16 ιντσών για τρομερές παρουσιάσεις από όλες τις πλευρές.

Φωτεινότητα και κουμπιά για πρόσθετη προσβασιμότητα.

Το πιο εύχρηστο MFD στην αγορά με δυνατότητες σάρωσης άκρου και επιλογές μενού με ένα πάτημα. Είναι ίσως η πρώτη μεγάλη μάρκα ηλεκτρονικών θαλάσσιων προϊόντων που ενσωματώνει την δυνατότητα κωδικού ασφαλείας για την εκκίνηση και το ξεκλείδωμα του. Ο τετραψήφιος κωδικός πρόσβασης της TZtouch3 προστατεύει δεδομένα όπως μυστικά σημεία αλιείας και να είναι σχεδόν αδύνατο να κλαπούν τα δεδομένα σας. Επίσης χρειάζεται να αναφερθεί ότι διαθέτει την υπηρεσία TZ Cloud η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να αποθηκεύσετε σημεία και διαδρομές καθώς και αυτόματο συγχρονισμό των δεδομένων σας.

Η σειρά TZtouch3 με την τεχνολογία TimeZero tm προσφέρει ταχύτερες δυνατότητες και απόκριση της στην κύλιση, μετακίνηση και μεγέθυνση/σμίκρυνση.

Επιπλέον μπορείτε να πλοηγηθείτε σε περιβάλλον 3D για πιο ρεαλιστική θέα της περιοχής γύρω από το σκάφος καθώς και σχεδιασμό και πλοήγηση διαδρομών.

Η σειρά TZtouch3 ενσωματώνει ένα ισχυρό TruEcho CHIRPTM Fish Finder το οποίο για τους πιο απαιτητικούς συνδέεται με τον ενισχυτή Deep Impact DIFFAMP της Furuno για μεγαλύτερη ορατότητα (2kW/3kW) ή με έναν μετατροπέα BT-5 με 5kW ή 10kW. Το TruEcho CHIRP μπορεί να συλλέγει περισσότερα και πιο ποιοτικά δεδομένα σε σύγκριση με τα κοινά Fish Finders διασφαλίζοντας ότι η ηχώ από τα ψάρια και τον βυθό θα είναι καθαρή και σαφή.


Για περισσότερες πληποφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Furuno Cyprus μέσω:

Τηλ.: +357 25734466

Email: yf@furuno.com.cy